Mansardarea podului este o alegere potrivită pentru a te bucura de cât mai mult din spaţiul casei. Poţi alege să îţi creezi propria oază de relaxare sau poţi să dai o utilitate practică acestui spaţiu. O mansardă poate fi foarte bine un apartament boem, cu toate încăperile caracteristice acestuia, inclusiv bucătărie şi baie.

 

În funcţie de destinaţia finală a încăperilor trebuie să ţii cont de tipul de ferestre pe care le vei alege. Cu siguranţă, foarte important este aspectul acestora şi cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, dar materialul din care sunt făcute trebuie să fie potrivit pentru felul în care fiecare spaţiu va fi utilizat.

 

Mansarda este un loc cu un grad mai ridicat de vulnerabilitate în faţa apariţiei condensului şi a mucegaiului. Doar o izolaţie potrivită poate stopa acest fenomen. Folosirea ferestrelor speciale din PVC este soluţia ideală pentru obţinerea unei bune termoizolări.

 

Dacă plănuieşti să ai în mansardă o bucătărie sau o baie, trebuie să ţii cont că aceste  încăperi sunt zone deosebit de predispuse la formarea condensului şi apariţia mucegaiului. Şi în acest caz ferestrele cu profil din PVC reprezintă o soluţie care previne şi rezistă în faţa acestor neplăcute fenomene.

 

Atenţia la detalii te poate scuti de probleme şi cheltuieli ulterioare.

 

 

Polnebo ofera gama de ferestre de mansarda  DURO , din PVC .

Colectia DURO este o gama de ferestre de mansarda cu articulare mediana , cu un maner elegant care asigura ventilarea pasiva in doua pozitii de blocare.Ferestrele DURO pot fi instalate pe un acoperis cu o panta cuprinsa intre 15 si 90 grade. Aluminiul ramforsat cu profil de PVC garanteaza rezistenta si durabilitate impotriva umiditatii , fara a fi nevoie de intretinere.

 

Reclame